Oplossingen voorgesteld door CMS Benelux ?

GFI Archiver - Het archiveren van e-mails.

Dank zij het archiveren van emails in een aparte database kan Exchange zijn redelijke volume en performantie behouden. Het archiveren kan automatisch gebeuren op de Exchange of de Outlook, of manueel door elke gebruiker. GFI Archiver slaat de emails (en ook bestanden) op in een SQL Server.

Compatibilité : Windows


Kerio Connect -

Compatibilité :


Kerio Control -

Compatibilité :


GFI EndPointSecurity - Beheer van afneembare randapparatuur

De vlucht van professionele gegevens kan gebeuren met afneembare geheugens zoals USB steutels, smartphones, cameras …. verbonden op de PC. GFI EndPointSecurity kan dit vermijden via een filtering van de randapparatuur naargelang de identiteit van de aangemelde gebruiker.

Compatibilité : Windows


GFI EventsManager - Analyse van de Event Logs

Eventsmanager onderzoekt de EventLogs van de cruciale stations : File Server, Mail Server, SQL Server, WebServer, …. Zijn kritieke Events gevonden, wordt de beheerder per email verwittigd. EventsManager bezit ook een Active Monitoring om stations te testen.

Compatibilité : Windows


GFI FaxMaker - Faxen opsturen/ontvangen op het station

Via Outlook, Web Browser of printer vertrouwt een gebruiker zijn fax aan de plaatselijke Faxmaker server toe. Hij krijgt een bericht van verzending (Succes of mislukking) in zijn mailbox. De Faxmaker server stuurt/ontvangt faxen via een fax-modem, of via een FaxOverIP of rechtstreeks via Internet.

Compatibilité : Windows


GFI FaxMaker Online - Faxen via Internet

Via Outlook, Web Browser of printer, een gebruiker stuurt zijn fax rechtstreeks via Internet (niets te installeren) dank zij GFI Faxmaker Online. Hij krijgt een bericht van verzending (Succes of mislukking) in zijn mailbox. De kost hangt hier af van het aantal gestuurde en ontvangen fax paginas.

Compatibilité : Windows


GFI Languard - Analyse kwetsbaarheid, patchdistributie

GFI Languard onderzoekt de kwetsbaarheid van de computers. Indien kwetsbaar zegt hij de beheerder aan en stelt eventueel een herstelling voor. Daarnaast zorgt hij voor de Patch installatie (MS, Adobe, …) op de LAN/WAN computers, hetzij automatisch hetzij op aanvraag van de beheerder.

Compatibilité : Windows


GFI MailEssentials - e-mail Antispam en antivirus

GFI MailEssentials ontdekt met filters de ongewenste e-mails en treft dan de voorbereidingen (quarantaine, delete, ...). Naast de filters laten black- en whitelists toe systematisch e-mails te weigeren of ontvangen. Met eMailSecurity scant hij tevens al de emails dank zij 2 (tot 5) anti-virus.

Compatibilité : Windows


Kerio Operator -

Compatibilité :


GFI Unlimited -

Compatibilité :


GFI WebMonitor - Beheer van de Internet activiteit

GFI WebMonitor stelt de bezoekbare Websites vast : “altijd” (bv. Professionele Sites), “nooit” (bv. Drugs, ...) of “af en toe” (bv. Sociale netwerken, …), dit per AD gebruiker of per station. De vaststelling gebeurt per web categorie (bv. Social network, News, …) ipv de talloze URLs (facebook....

Compatibilité : Windows


Commerciële vragen ? Offertes ? Technische vragen ? Aarzel niet ons te contacteren !