SafeToGo - Een top beveiligde USB stick

Vervoer uw confidentiele gegevens op een veilige manier !

De opname van confidentiele gegevens op gewone USB sticks is angstwekkend want het komt helaas vaak voor dat zulke sticks verloren of vergeten of gestolen zijn.

Verminder de risicos en de angst door gebruik te maken van SafeToGo, een USB stick met een hoge veiligheidsgraad.

De eerste veiligheidsmaatregel van SafeToGo is de ingebouwde codering mechanisme van de type AES 256 bits in mode CBC (Cipher Block Chaining). Deze codering afkomstig van het militaire milieu is bijna onmogelijk te ontcijferen.

De tweede maatregel is een ingebouwde wachtwoord mechanisme. De inhoud van de USB stick is onzichtbaar zolang het wachtwoord niet ingevoerd is.

Dank zij de ingebouwde mechanismen hoeft U geen software op uw station te installeren en hebt U geen beheerderrechten nodig om SafeToGo te gebruiken. Eenmaal aangesloten op een Windows, Mac of Linux station, is het in enkele seconden operationeel. Zonder gebruik gedurende enkele minuten gaat de stick zich automatisch vergrendelen.

SafeToGo is USB 3.0 compatibel, dit betekent een debiet tot 5 Gb/s. Het biedt capaciteiten vanaf 4 tot 64 GB.

De USB SafeToGo sticks kunnen indien nodig via een "SafeConsole" oplossing beheerd worden. Dit laat netwerkadministrators toe de USB sticks te beheren zelfs op afstand, via Internet.

Ontdek in deze video hoe snel en eenvoudig het is de SafeToGo te configureren en te gebruiken :Een vraag ? Aarzel niet ons te contacteren ...