Toepassingsbereik van CMS Benelux producten

GFI Software

GFI Archiver - Het archiveren van e-mails.

Dank zij het archiveren van emails in een aparte database kan Exchange zijn redelijke volume en performantie behouden. Het archiveren kan automatisch gebeuren op de Exchange of de Outlook, of manueel door elke gebruiker. GFI Archiver slaat de emails (en ook bestanden) op in een SQL Server.

Compatibilité : Windows


GFI WebMonitor - Beheer van de Internet activiteit

GFI WebMonitor stelt de bezoekbare Websites vast : “altijd” (bv. Professionele Sites), “nooit” (bv. Drugs, ...) of “af en toe” (bv. Sociale netwerken, …), dit per AD gebruiker of per station. De vaststelling gebeurt per web categorie (bv. Social network, News, …) ipv de talloze URLs (facebook....

Compatibilité : Windows


GFI EndPointSecurity - Beheer van afneembare randapparatuur

De vlucht van professionele gegevens kan gebeuren met afneembare geheugens zoals USB steutels, smartphones, cameras …. verbonden op de PC. GFI EndPointSecurity kan dit vermijden via een filtering van de randapparatuur naargelang de identiteit van de aangemelde gebruiker.

Compatibilité : Windows


GFI EventsManager - Analyse van de Event Logs

Eventsmanager onderzoekt de EventLogs van de cruciale stations : File Server, Mail Server, SQL Server, WebServer, …. Zijn kritieke Events gevonden, wordt de beheerder per email verwittigd. EventsManager bezit ook een Active Monitoring om stations te testen.

Compatibilité : Windows


GFI FaxMaker - Faxen opsturen/ontvangen op het station

Via Outlook, Web Browser of printer vertrouwt een gebruiker zijn fax aan de plaatselijke Faxmaker server toe. Hij krijgt een bericht van verzending (Succes of mislukking) in zijn mailbox. De Faxmaker server stuurt/ontvangt faxen via een fax-modem, of via een FaxOverIP of rechtstreeks via Internet.

Compatibilité : Windows


GFI Languard - Analyse kwetsbaarheid, patchdistributie

GFI Languard onderzoekt de kwetsbaarheid van de computers. Indien kwetsbaar zegt hij de beheerder aan en stelt eventueel een herstelling voor. Daarnaast zorgt hij voor de Patch installatie (MS, Adobe, …) op de LAN/WAN computers, hetzij automatisch hetzij op aanvraag van de beheerder.

Compatibilité : Windows


GFI MailEssentials - e-mail Antispam en antivirus

GFI MailEssentials ontdekt met filters de ongewenste e-mails en treft dan de voorbereidingen (quarantaine, delete, ...). Naast de filters laten black- en whitelists toe systematisch e-mails te weigeren of ontvangen. Met eMailSecurity scant hij tevens al de emails dank zij 2 (tot 5) anti-virus.

Compatibilité : Windows


GFI FaxMaker Online - Faxen via Internet

Via Outlook, Web Browser of printer, een gebruiker stuurt zijn fax rechtstreeks via Internet (niets te installeren) dank zij GFI Faxmaker Online. Hij krijgt een bericht van verzending (Succes of mislukking) in zijn mailbox. De kost hangt hier af van het aantal gestuurde en ontvangen fax paginas.

Compatibilité : Windows


GFI Unlimited -

Compatibilité :


NetSupport Limited

NetSupport School - Beheer van de geïnformatiseerde klaslokalen

Met NetSupport School kan de docent zijn eigen scherm weergeven, de studenten bewaken, controle nemen van hun stations, Internet activiteit beperken, bestanden overdragen, video opnemen, vragen stellen en studenten reactive volgen … enz. Daarnaast krijgt de ICT coördinator functies om ...

Compatibilité : Android, Chrome OS, IOS, Windows


NetSupport Assist - Beheer van Mac en Linux klaslokalen

In de Apple Mac of Linux klaslokalen is NetSupport Assist de software oplossing voor het IT beheren van de actieve studenten. Hiermee kan de docent de studenten bewaken, beperken, helpen en tussenkomen.

Compatibilité : Linux, Mac


NetSupport Manager - Efficiënte controle op afstand software

NetSupport Manager laat op een eenvoudige, performante en veilige wijze toe een PC van het Lan/Wan op afstand te controleren, zelfs als het uitgeschakeld is. Is een gebruiker bezig op die PC dan kan hij eventueel de controllertoegang weigeren. NetSupport Manager zorgt ook voor een inventaris

Compatibilité : Android, Chrome OS, IOS, Linux, Mac, Windows


NetSupport DNA - Talrijke functies oa. Inventaris hardware/software

Inventaris specialist, NetSupport DNA integreert in SQL de Hardware en Software van de LAN/WAN PCs op een heel verstandige manier, inclusief SNMP apparatuur. Daarnaast zorgt hij voor het licentiebeheer, softwaredistributie, Internet- en toepassingsactiviteit, ...

Compatibilité : Windows


NetSupport Notify - Het opsturen van berichten / Alerts

Het is soms dringend berichten te sturen naar het personeel (Brandalert, ...) met de zekerheid dat ze er snel kennis nemen. NetSupport Notify laat dit toe door onmiddellijk de berichten via een Pop-Up te publiceren op hun schermen in het LAN/WAN. Hierdoor zijn ze rechtstreeks op de hoogte.

Compatibilité : Windows


NetSupport ServiceDesk - Helpdesk toepassing

Met NetSupport ServiceDesk kunnen gebruikers vragen, problemen of wensen via Web Browser of email opstellen. Hun redactie, op de ServiceDesk website opgeslagen, wordt door de Helpdesk team geraadpleegd en zo snel mogelijk opgelost of beantwoord. De gebruiker wordt per email verwittigd.

Compatibilité : Windows


Max RM

SolarWinds RMM - Een professionele "online" anti-virus

In permanente alert, de antivirus module van LogicNow zorgt voor de veiligheid van al de stations, in of uit het netwerk. Hij krijgt de uit te voeren instructies vanuit de Cloud, toegepast door de beheerder via de LogicNow console.

Compatibilité : Windows


ThreatTrack Security

ThreatTrack Vipre EndPoint Security Cloud - Lichte anti-virus !

Met een console kunt U de antivirus van het volledig IT park beheren. De console zorgt voor de installatie en de procedure van de anti-virus agent op elke PC, en krijgt een rapport met de uitslagen van de anti-virus engine. Elk station kan een Quick en Deep scan uitvoeren. De Premium versie ...

Compatibilité : Android, IOS, Mac, Windows


ThreatTrack Vipre EndPoint Security Serveur - Lichte anti-virus !

Met een console kunt U de antivirus van het volledig IT park beheren. De console zorgt voor de installatie en de procedure van de anti-virus agent op elke PC, en krijgt een rapport met de uitslagen van de anti-virus engine. Elk station kan een Quick en Deep scan uitvoeren. De Premium versie ...

Compatibilité : Android, IOS, Mac, Windows


IASO

IASO Backup Online - On-line Backup

IASO Backup schrijft uw Bestanden/Folders/Exchange/SQL/SystemState over op een gecodeerde manier naar uw eigen Data Center of de Cloud. De dagelijkse backup is differentiaal, dwz kort. Elke opgeslagen gegeven is gecodeerd met een sleutel bepaald bij de initialisatie (niet te vergeten !).

Compatibilité : Mac, Windows


Cardwave

CardWave SafeToGo - Veilige USB sleutel

De USB SafeToGo sleutel van Cardwave is geruststellend : zijn gecodeerde inhoud is onbereikbaar zolang het (complexe) wachtwoord niet ingetypt is. Geen gebruik gedurende 5 of 10 minuten, de geopende USB sleutel gaat wer dicht. Ideale apparatuur voor confidentiele gegevens in een 4 tot 64GB volume

Compatibilité : Linux, Mac, Windows


Datalocker

Datalocker DL3 / DL3FE - Zeer veilige externe Harde schijf !

Ideaal voor de gebruikers die het beste zoeken omtrent de snelheid, de opslag en de veiligheid ! De externe gecodeerde harde schijf DL3 is zeker. Met geävanceerde functies zoals een tactiele toetsenbord, een Autodestructie mode, een zeer snelle USB V3.0 verbinding en …

Compatibilité : Linux, Mac, Windows


Datalocker Sentry FIPS -

Compatibilité :


April System

April Anita for Windows - Terminal emulator op UNIX

AniTa geeft uw tekst toepassing onder UNIX het uiterlijk van een Windows toepassing. Het brengt U attributen van 3-D dialoogboxen, kleursupport, en voegt een grafische look aan uw toepassingen in karakter mode.

Compatibilité : Windows


April Dynapass - Wachtwoord generator

Via Internet, mobiele agenten nemen connectie tot servers met een Login en wachtwoord. In die context is het gebruik van een «dynamisch» wachtwoord een veilige keuze. Op SMS aanvraag van de agent stuurt de server April Dynapass, verbonden aan de domain controller, een wachtwoord naar zijn GSM.

Compatibilité : Windows


Commerciële vragen ? Offertes ? Technische vragen ? Aarzel niet ons te contacteren !