NetSupport Manager

Ideaal software voor een controle op afstand

Hyper-performante desktop beheer op afstand. Met NetSupport Manager kunt U veelvoudige systemen vanuit uw eigen scherm monitoren, support op afstand aanbieden, een interactieve training vertonen, systeem en inventarisgegevens in real time verzamelen.

Met NetSupport Manager kunt U een controle overnemen vanaf al de Windows OS of Mac OS PCs, en zelfs vanaf Android en IOS tabletten. Met NetSupport Manager kunt U de controle nemen van Windows, Mac, Linux en Chrome OS stations.

Ontworpen om met grote veiligheid te draaien op uw LAN, via mobiele communicaties of internet, zonder belangrijke firewall modificatie, NetSupport Manager biedt een unieke oplossing voor uw beheer op afstand. Bovendien geeft NetSupport Manager een mooie reeks van bijkomende tools om het support te vergemakkelijken : hardware en software inventaris rapporten, tools voor het systeembeheer, bestandsoverdracht, audio overname en zelfs de mogelijkheid zijn eigen scherm in real time te vertonen op een reeks geconnecteerde systemen die een training wensen. NetSupport Manager is compatiebel met de Vista, Windows 7 32 et 64 bits, Windows 8 en 8.1 systemen.