GFI WebMonitor - Homepage

Beheer en controleer webactiviteit

Ongecontroleerde webactiviteit kan de productiviteit nadelig beïnvloeden, malware-infecties veroorzaken, tot hogere kosten leiden, juridische consequenties tot gevolg hebben, en het imago van het bedrijf beschadigen. GFI WebMonitor biedt unieke webfilteringsfuncties door toepassingsgebaseerde filtering van verkeer te combineren met websitecategorisatie. Samen bieden deze de mogelijkheid nauwkeurige controle uit te oefenen over wat gebruikers online doen en over de toepassingen die zij gebruiken.
Beheer het gebruik van bandbreedte en internet

Bezoek aan websites zoals YouTube® en sociale media zoals Facebook kan enorm veel bandbreedte verbruiken. Met de functies voor bandbreedtebeheer van GFI WebMonitor kunnen beheerders invloed uitoefenen over hoe bandbreedte wordt gebruikt, en hierdoor besparen op de kosten. Intuïtieve dashboards laten duidelijk en gedetailleerd zien hoeveel bandbreedte wordt besteed aan productieve activiteiten en hoeveel wordt verspild aan nodeloos surfen. Bepaal daarom zelf hoe bandbreedte moet worden gebruikt.

Veilige downloads en veilig surfen op het web

Het netwerk beschermen tegen webbedreigingen vormt een grote uitdaging voor IT-beheerders en beveiligingsprofessionals. Als de gevaren van online activiteiten worden genegeerd, kan dit malware-infecties of gegevensinbreuk tot gevolg hebben. Dit kan voor organisaties leiden tot hoge kosten, verminderde productiviteit, uitval van systemen, cruciale bedrijfsgegevens die in gevaar komen, en hogere IT-kosten om de schade te repareren. Laat uw reputatie niet beschadigen als u dat kunt voorkomen. GFI WebMonitor scant downloads in real-time met 3 mogelijke antivirus-engines om ervoor te zorgen dat downloads vrij zijn van malware.
Meer voordelen

Onmiddellijk investeringsrendement

Beheer sociale media

Bescherm de krijgers op de weg

Breedste dekking van websites

Merk onmiddellijk verbeterde productiviteit, minder beheertijd die wordt besteed aan het schoonmaken van geïnfecteerde machines, en beter gebruik van bandbreedte.

Facebook, YouTube en Twitter zijn een aantal van de populairste sociale-mediasites op het internet. Maar moeten uw werknemers hun tijd daaraan besteden?

De GFI WebMonitor-agent past een filteringsbeleid toe wanneer gebruikers op reis zijn met de laptops van het bedrijf.

Onze webcategorisatiedatabase bestrijdt effectief bedreigingen op zowel websites met veel verkeer als sporadisch bezochte websites met hetzelfde risico.