GFI MailEssentials

Block spam and protect your network from email-borne threats

GFI MailEssentials provides anti-spam and email security for your mail servers

Krachtige zakelijke antispam

Deze VBSpam-gecertificeerde oplossing maakt gebruik van meerdere antispam-filters die SpamRazer-technologie, greylisting, filtering van IP-reputatie, Bayesiaanse filtering en andere geavanceerde technologie├źn combineren om, met een minimaal aantal valse positieven, meer dan 99% van de spam te vangen, zodat de veilige aflevering van belangrijke e-mails wordt gegarandeerd.

Gebruik meerdere antivirus-engines

Met meerdere antivirus-engines kost het veel minder tijd om de nieuwste virushandtekeningen te ontvangen, waardoor sneller kan worden gereageerd op de nieuwste dreigingen. Aangezien elke engine zijn eigen heuristiek en detectiemethodes heeft, krijgt u voor uw omgeving een maximale bescherming.

Implementeer een beleid voor e-mailinhoud

Implementatie van een gedetailleerd, op gebruikers gebaseerd beleid voor e-mailinhoud stelt u in staat om controle uit te oefenen over inhoud die via e-mail uw netwerk binnenkomt en verlaat. Deze functie is gebaseerd op echte bestandstypes, trefwoordencontroles met woordenboek en controles van reguliere expressies, zodat uw bedrijf kan worden beschermd tegen onopzettelijke of kwaadaardige gegevenslekken, terwijl wordt geholpen met naleving van voorschriften.Meer voordelen

Probleemloos spambeheer

Zorg voor veiliger e-mail

Implementeer uw beleid voor e-mailgebruik

Functies voor e-mailbeheer

Gebruikers kunnen met de Spamtag Outlook-addon e-mails aanmerken als spam, zonder tussenkomst van de beheerder spam beheren die in quarantaine is geplaatst, en hun eigen whitelists en blacklists maken

Bestrijd bedreigingen in e-mail met diverse e-mailbeschermingstechnologie├źn en tot vijf antivirus-engines, waardoor u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Verlaag improductief gebruik van e-mail (bijv. uitwisseling van video-inhoud) en het risico van kwaadaardige of onopzettelijke gegevenslekken (bijv. verzenden van burgerservicenummers).

Een uniforme webinterface die een centrale plaats vormt voor het beheer van e-mail, plus andere tools zoals een POP3-downloader, bedrijfsbrede disclaimers, en e-mailbewaking.