GFI Archiver

In het kort

Archiver archiveert in een database (bv. SQL, SQL Express, Firebird) verschillende Exchange emails, hetzij automatisch op centraal niveau, hetzij manueel op individueel niveau.  Dit laat de gebruikers toe hun Exchange emails veel sneller te verwijderen, en dit zonder stress want ze kunnen hun oude emails gemakkelijk terugvinden in de MailArchiver database, hetzij via Web Browser, hetzij via Outlook connector.

Elimineert PST-bestanden

Verbeter de productiviteit en vergroot de efficiency in uw bedrijf. Als u uw e-mailgeschiedenis automatisch archiveert naar een centrale, gemakkelijk toegankelijke opslaglocatie, dan hoeft u niet langer tijd te verspillen aan het beheer van logge PST-bestanden.


Veilig archiveren in overeenstemming met regelgeving

Minimaliseer juridische risico's. Archiveer e-mailberichten en documenten in hun oorspronkelijke staat – centraal op een sabotagebestendige opslaglocatie – om te helpen met naleving van voorschriften, e-discovery en interne onderzoeken.


Identificeert knelpunten

Haal het meeste uit uw archief. Identificeer juridische risico's en beheer de productiviteit met behulp van rapporten die zijn gebaseerd op essentiële informatie in uw e-mailarchief.


Meer voordelen

Waardevolle bedrijfsinformatie

Verlaag de risico's

Bespaar geld

Bespaar tijd

Identificeer kwesties met betrekking tot Human Resources en potentiële schendingen van de beveiliging en verbeter de productiviteit door de rijke gegevens in uw archief te vertalen naar rapporten.

Altijd gemoedsrust omdat met behulp van functionaliteit voor controle van e-mailberichten u er verzekerd van kunt zijn dat opgeslagen e-mailberichten authentiek zijn en dat er niet mee geknoeid is.

Bespaar op opslagkosten door van een e-mail en bijbehorende bijlagen slechts één centrale kopie bij te houden. Minimaliseer de opslagbehoefte met e-mailcompressie.

Verbeter de prestatie van de e-mailserver door de last op Exchange lichter te maken. Zoek en vind snel en gemakkelijk verloren en verwijderde e-mails.