GFI FaxMaker

GFI FaxMaker automatiseert faxen door ze elektronisch uit te voeren, wat ze eenvoudig en veilig maakt

GFI FaxMaker vervangt faxen met papier door een eenvoudig elektronisch proces

Vergroot de efficiency en productiviteit

GFI FaxMaker kan uw bedrijf duizenden euro's aan arbeidskosten besparen, de workflow verbeteren en de productiviteit van werknemers vergroten. Deze oplossing vergroot ook de informatiebeveiliging en versterkt de bestaande toepassingsinfrastructuur. De dagen dat u bij de faxmachine moest wachten op inkomende faxen of bevestiging van de aflevering van documenten, behoren tot het verleden.Maakt gebruik van bestaande toepassingen

Breid uw gebruik uit van bestaande bedrijfstoepassingen zoals back- en frontoffice-toepassingen en berichtenverkeer, zonder extra kosten voor software of training. Het eindresultaat: hogere productiviteit en lagere kosten. Faxen die zijn gemaakt met GFI-faxsoftware verbeteren ook uw bedrijfscommunicatie door uw documenten een uiterlijk te geven dat consistenter en professioneler is.
Verbetert uw bedrijfsprocessen

Direct vanaf het begin stelt GFI FaxMaker gebruikers in staat om vanaf hun desktop snel en gemakkelijk faxcommunicatie te verzenden, te ontvangen en te beheren. Met faxen die zijn opgesteld in een tekstverwerkingsprogramma (of andere toepassing) of die zijn gemaakt via e-mail (algemeen bekend als 'email-to-fax'), kunnen telefoonnummers worden geselecteerd uit de adreslijst van de e-mail-client of handmatig worden ingevoerd. Het resultaat is dat uw faxcommunicatieproces van begin tot eind korter, efficiënter en beter georganiseerd is.

Meer voordelen

Naleving van voorschriften

Verlaag de kosten

Efficiency van faxen op afstand

Groen faxen

Automatische routering van inkomend verkeer verzendt faxen rechtstreeks naar het bureaublad van de ontvanger, waardoor het risico wordt geëlimineerd dat de fax onopgemerkt blijft of door een onbevoegd persoon wordt gelezen.

Het kan 10 minuten duren om handmatig één fax te verzenden. Arbeidskosten worden hierdoor snel hoger. Elektronisch faxen duurt enkele seconden, wat u tijd en geld bespaart.

De technologie van e-mailen naar fax en faxen naar e-mail biedt voor gebruikers op afstand een naadloze oplossing. Als u verbinding kunt maken met e-mail, dan kunt u faxen.

Het kan 10 minuten duren om handmatig één fax te verzenden. Arbeidskosten worden hierdoor snel hoger. Elektronisch faxen duurt enkele seconden, wat u tijd en geld bespaart.